Anlamlı maç
Galatasaraylı futbolcular Emre Aşık, Arda, Ayhan ve kaleci Orkun, zihinsel engelli sporcuların katıldığı 1. Hasan Doğan Futsal Turnuvası'nda gösteri maçı yaptılar.
Anadolu Ajansı
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun, Bahçelievler Belediyesi ve Kaymakamlığı'nın destekleriyle düzenlendiği turnuva maçları büyük çekişmeye sahne olurken, Galatasaraylı futbolcular da iki gruba ayrılarak, zihinsel engelli sporcularla maç yaptılar.
Gösteri maçında en çok ilgi çeken oyuncu Arda oldu. Yıldız futbolcu üst üste yaptığı çalımlardan sonra vuruşunda, kaleci bir golü kurtarınca şaşkınlık yaşadı.
Salonu dolduran öğrenciler Arda'ya sevgi gösterilerinde bulunurken, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu'nda bulunan Emre Aşık da alkış aldı.
Futbolcuların, böyle bir turnuvaya katılmaktan dolayı çok mutlu oldukları gözlendi. Yıldız futbolculara katkılarından dolayı çiçek ve plaket verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı






















