Anında cevap

''Bu açıklama, özellikle 14 Mayıs 2006 gecesi yaşadığımız 16. şampiyonluğumuzun ardından, bütün kamuoyu önünde oynanan 'istifa' senaryosu gibi, son günlerde yaşadıklarıyla, yine çaresiz kalarak başvurdukları, eski taktiklerinin yeniden gündeme getirilmesinden başka bir anlam taşımamaktadır.
İlginç bir biçimde müşahade edilmektedir ki Fenerbahçe Kulübü Başkanı, ne zaman kendi iç sorunlarıyla başbaşa kalsa, aynı taktiği uygulayarak gündemi değiştirmek, odağı başka tarafa çevirmek üzere, kamuoyu ve medyanın gündemine yepyeni bir polemik konusu sunma çabasına girmektedir.
Söz konusu açıklama da anlaşılan bu bir hayli yıpranmış taktiklerinin yeniden gündeme sunulma çabasının son umutsuz örneğidir.
Galatasaray Kulübü, bu ucuz taktiğin muhatabı değildir ve de olmayacaktır. Fenerbahçe Kulübü yöneticilerine, yaşadıkları sorunları aşma konusunda sabır ve başarılar dileriz.''
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino
