Terim: "50 bini geçeriz"
Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Fatih Terim ise hem takımından hem taraftarından emin konuşuyor "Elli bini geçeriz".
Hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini de belirten teknik direktör Fatih Terim, "Herşeyimizle lige hazırız. Tabii ilk haftalarda birtakım küçük eksikliklerle karşılaşabiliriz. Ama bu dünyadaki bütün takımlar için geçerli. Hazırlık maçlarında iyi oynayan Pinto'nun sakatlanması biraz tadımızı kaçırdı. Onun dışında herşey çok iyi. İlk maçımızda iyi futbol oynamak ve iyi bir skor almak istiyoruz. Ayrıca Diyarbakırspor maçındaki atmosfer, çarşamba akşamı oynayacağımız CSKA Sofya karşılaşması için de önemli bir gösterge olacak. Taraftarımız bu iki maçta da gereken desteği takımına verecektir" diye konuştu.
Öte yandan Fatih Terim'in Diyarbakırspor karşısında hücuma yönelik bir oyun anlayışını benimseyeceği ve Arif, Hasan Şaş, Hakan Şükür, Ümit Karan gibi golü düşünen oyuncuları sahaya sürmeye hazırlandığı öğrenildi.
Sarı kırmızılı takıma hafta içindeki idmanlarda bol bol şut attıran İmparator'un, "Şut atmaktan sakın korkmayın. Ama pas vermeyi de unutmayın. 1 aydır yaptığımız tüm çalışmaların karşılığını almamız lazım. Hem kazandığımız hem de kaybettiğimiz hiçbir maçın etkisinde kalmayın. Gerçek mücadele asıl şimdi başlıyor. Hepinize çok güveniyorum" şeklinde konuştuğu belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!


























