Taraftarlarımız Kadıköy'de
Sarı-lacivertli taraftarlar, sabahın erken saatlerinden itibaren stada gelirken, toplu gelişlerine izin verilmeyen Galatasaray taraftarları ise öğleden sonra taksilerle Migros tribünü önüne geldi.
Polisler, Galatasaray taraftarlarının gireceği Migros tribünü önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, taraftarlar bekletilmeden, üzerleri arandıktan sonra içeriye alındı. Diğer yandan stat çevresinde ilginç görüntüler de oluştu. Akşehir Fenerbahçeliler Derneği üyesi bir grup, beraberlerindeki Nasrettin Hoca tiplemesiyle birlikte, üzerinde ''Ben de Fenerbahçeliyim'' yazan pankart taşıdılar.
Öte yandan, iki Galatasaraylı bayan taraftar yanlışlıkla Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu bölüme geldi. Daha sonra güvenlik güçlerinin yönlendirmesi ile iki bayan taraftar sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu Migros tribününe gittiler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























