Tam gaz idman!
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların koordinasyon çalışmasının ardından, iki takım halinde pas ve teknik çalışmalar yaptıktan sonra, kısa süreli minyatür kale maçı yaparak idmanı tamamladıkları bildirildi.
Sakatlıkları bulunan Yalçın'ın, tedavisinin ardından özel antrenman programı dahilinde çalışmalara başladığı belirtilirken, Mehmet Güven ile Ümit Karan'ın tedavisine de devam edildiği vurgulandı.
Sarı-kırmızılı takım, Kayserispor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bu arada, yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilecek Galatasaray lisanslı saatlerinin koleksiyon tanıtımının ardından, teknik direktör Gerets, sezonun son haftalık basın toplantısını Florya Sesto Senso Restaurant'ta yemekli olarak düzenleyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!

Coventry City, 25 yıl sonra Premier Lig'e döndü

Sassuolo, evinde Como'yu yendi


























