Söz Diana Taurasi'de
Galatasaray'ın yeni transferi Diana Taurasi açıklamalarda bulundu.
Anadolu Ajansı
Taurasi, Phoenix Mercury'de gazetecilere yaptığı açıklamada, tek suçunun spor salonunda fazla zaman geçirmek olduğunu belirtti ve daha sonra aklandığı doping suçlamasının, itibarını zedelemeyeceğini ifade etti.
Doping kullanmakla suçlanmasının kendisini daha da güçlendirdiğini, hayatta böyle şeylerle karşılaşıldığını kaydeden Taurasi, sonuç olarak bunun üstesinden geldiğini, Phoenix'te ailesi başta olmak üzere birçok insanın kendisine destek olduğunu söyledi.
Taurasi, hiçbir zaman yasaklı madde kullanmadığı için bu durumun itibarını zedelemeyeceğini, artık 2012 Londra Olimpiyatları'na odaklandığını belirtti.
Rusya'da 5 sezon oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye gelen ve doping suçlamasından aklanmasının ardından Galatasaray ile anlaşan Taurasi, Türkiye'ye neden tekrar döndüğünün sorulması üzerine, ''Bu çok karşılaştığım bir soru. Bu olay dünyanın her yerinde başıma gelebilirdi. Dolayısıyla bu durum beni ürkütmüyor. Hatayı Türkiye veya federasyonu değil, laboratuvar yaptı'' diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Bremer için Bayern Münih'e 40 milyon euro'luk yanıt

Milan'da büyük revizyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Real Madrid, Denzel Dumfries'i duyurdu!

Barcelona'da Rafael Leao hamlesi! Rashford modeli masada

Mourinho'nun dokunulmazı: Arda Güler

Chelsea'ye Xhaka transferinde Sunderland engeli!

Luka Modric bırakmıyor: Devam kararı

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması
























