Song idmana katıldı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktörümüz Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların, gruplar halinde dar alanda kalecilerin de katılımıyla taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.
İstanbul'a dün akşam gelen Kamerunlu futbolcumuz Song'un da antrenmanda takımla birlikte çalıştığı belirtilirken, sakatlığı bulunan Hasan'ın yapılan tedavisinin ardından sağlık ekibi tarafından salon ve sahada çalıştırıldığı ifade edildi.
Sarı-kırmızılı takımımız, Konyaspor ile yapacağı karşılaşma için saat 14.00'de uçakla Konya'ya gidecek.
Bu arada, Konyaspor kadrosunda bulunmayan oyuncuların, yarın antrenör Cevat Güler yönetiminde basın ve taraftara kapalı özel bir çalışma yapacakları dile getirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!



























