Son kez misafir ağırladı!

Başkan Adnan Polat, Denizbank yetkilileri ve Dexia Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.  

Webaslan.com
Son kez misafir ağırladı!
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile başkan Kulüp Yardımcısı Yiğit Şardan, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen organizasyonda Denizbank yetkilileri ve Dexia Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Denizbank yetkilileri, Galatasaray ile ortaklıkları ve spor kulüpleriyle oluşturdukları sinerji hakkındaki prezentasyonu davetlilerle paylaştı. Sunumda DenizBank - GSBonus işbirliği hakkında detaylı bilgilere de yer verildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, katılımcılara stat hakkında bilgi verdi. Polat, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın UEFA'nın 2016 kriterlerine uyan tek stadyum olduğunu belirtti. Polat, ocak ayında açılışı yapılan stadyumun henüz tam anlamıyla tamamlanamadığını kaydetti.

Prezentasyonun ardından Dexia Yönetim Kurulu üyeleri, kendilerine armağan edilen Galatasaray formalarını giyerek Türk Telekom Arena'nın zeminine indiler.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler