Sezgin oyundan memnun
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ikinci yarıya alacakları bir galibiyetle iyi başlamak istediklerini dile getirerek, ''Bunda da başarılı olduk. Maçın başından sonuna kadar galibiyeti çok isteyen bir takım görüntüsü verdik. Onun için bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum'' dedi.
Sahaya çıkan bütün futbolcuların elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getiren Sezgin, ''Çaykur Rizespor'a doğru dürüst pozisyon vermedik. Ortaya konulan mücadele son derece iyiydi. Umarım ligin sonuna kadar aynı şekilde mücadele eder ve mutlu sona ulaşırız'' diye konuştu.
Adnan Sezgin, transfer çalışmalar hakkında açıklama yapmaktan da kaçınırken, transferi için üzerinde durdukları futbolcuların bulunduğunu ve çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!



























