Servet kazandı
Atletico Madrid'in kalması için iki yıllığına 2 milyon euro teklif ettiği Leo Franco'ya G.Sarayımız üç yıl için 6 milyon euro önerdi.
Sabah
Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco ile prensipte anlaşan takımımız Galatasaray'ın Arjantinli eldiveni astronomik bir rakam ile ikna ettiği ortaya çıktı.
İspanyol kulübü ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki file bekçisi Ocak ayında pazarlık masasına oturdu. Atletico Madrid'in 2 yıllık sözleşme önerdiği Leo Franco'ya yıllık 1 milyon euro teklif ettiği ve Arjantinli kalecinin bu şartları kabul etmediği öğrenildi. Ocak ayından beri istediği kulüple pazarlık masasına oturma hakkına sahip olan Leo Franco ile temas kuran G.Saray Futbol Şubesi Sorumlumuz Haldun Üstünel, tecrübeli file bekçisine yıllık 2 milyon euro ve 3 yıllık sözleşme teklif etti.
'KARİYERİMİN SON İMZASI'
2004'ten beri Atletico Madrid kalesini koruyan ve kariyerinin son sözleşmesini yapmaya hazırlanan Leo Franco'nun sarı-kırmızılı kulübün bu cazip teklifini kabul ettiği ve Atletico Madrid yönetimine, "Kariyerimin son imzası olacağı için para önemli" diyerek kararının gerekçesini bildirdiği öğrenildi. Madrid kulübü de aradaki farkın çok büyük olduğunu belirtip yeni kaleci arayışlarına başladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!

Barcelona'da Lewandowski belirsizliği!

Serie A'da Pisa ve Hellas Verona küme düştü!

Mallorca, deplasmanda Samu Costa ile güldü

Leeds sahasında Burnley'i üç golle geçti

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Brighton'dan duran toplar için sıra dışı çözüm!

Roberto De Zerbi: "Küme düşmüşüz gibi davranıyoruz!"























