Sabri ve Servet yok
Galatasarayımızın Sivasspor ile yapacağı rövanş karşılaşması için Sivas'a getirilen Servet ve Sabri maç kadrosuna alınmadı.
Galatasarayımızın Sivasspor ile yapacağı rövanş karşılaşması için Sivas'a getirilen Servet ve Sabri maç kadrosuna alınmadı. Servet'in gribal enfeksiyon geçirdiği gerekçesiyle, Sabri'nin ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna alınmadığı belirtildi. Milan Boros'un forma giydiği maçlarda genellikle sahaya tek forvet çıkan Galatasaray'da, 2 maçlık kırmızı kart cezası biten Ümit Karan ve sakatlığı geçen Nonda ikilisi bu maçta forvette birlikte görev yaptı. Bu ikiliye, forvette Arda da destek verdi.
Galatasaray teknik direktörü Michael Skibbe, savunmada Servet'in yokluğunda Emre Aşık'ın yanında Meira'ya şans verdi. Sol bekte Hakan Balta'yı oynatan Skibbe, sağ bekte ise Emre Güngör'ü görevlendirdi. Galatasaray'da Ayhan'ın yokluğunda orta alanda Mehmet Topal'ın yanında Mehmet Güven görev yaptı. Mehmet Topal ve Mehmet Güven ikilisinin yanında Barış Özbek de orta alanda görev aldı. Kupa maçlarında De Sanctis'in yerine kaleyi Aykut'a emanet eden Skibbe, bu maçta da Aykut'a şans verdi. Skibbe, maç kadrosuna aldığı kaleci Orkun ile Yaser, Serkan Kurtuluş, Alparslan Erdem ve Volkan Yaman'ı yedek soyundurdu. Galatasaray'da sahaya kaptan olarak Ümit Karan çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Luciano Spalletti: "Galatasaray stadı yanıyor"

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"

Xabi Alonso'dan Marsilya'ya ret!

Bukayo Saka'dan rekor sözleşme!

Sunderland'e müjdeli haber: Granit Xhaka

Mikel Arteta: "Biz bunu hak ettik"

Raphinha: "Herkese karşı oynayacağız"

Nicolas Jackson, Chelsea'ye dönüyor

Bayern Münih'ten ayrılık iddialarına yanıt: Harry Kane
Premier Lig'de futbolculara oruçlarını açma izni verilecek


























