Portekiz uçağı kalkıyor Ay yıldızlılar, 1-0 yenildiği Letonya'yı İnönü Stadı'nda ağırlıyor. Hedef iki farklı galibiyet
Beraberlik veya rakip takımın da gol attığı 1 farklı Türkiye'nin galibiyetinde ise Letonya, Portekiz'e gitme hakkını elde edecek. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı İsveçli hakem Anders Frisk yönetecek. Frisk'in yardımcılıklarını Kenneth Petersson ve Peter Ekström yapacak. 4.hakem ise Peter Fröjdfelt.
A Milli Takım, Letonya'yı eleyip, Portekiz'e gitme hakkını elde ederse, kasasını da dolduracak. UEFA, 2004'te Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılacak milli takımlara, katılma payı olarak 7.5 milyon İsviçre Frangı (Yaklaşık olarak 8 trilyon 250 milyar Türk lirası) ödeyecek. Bu arada biletlerin çoğunun satıldığı açıklandı.
Takımımız rövanş maçı öncesi savunmada sıkıntı yaşıyor. Rüştü, Fatih ve Emre Aşık'ın Letonya’daki ilk maçta gördükleri gördükleri kartlar nedeniyle cezalı duruma düşmesi Şenol Güneş'i sıkıntıya soktu. Ümit Milli Takım’dan İbrahim Toraman ve Servet’i almak isteyen Güneş, son kararını bugün verecek. Letonya’da ise Lobanovs cezalı.
Türkiye: Ömer, Ümit, Bülent, Deniz, İbrahim, Nihat, Tugay, Emre, Tümer, Hakan, İlhan
Letonya: Kolinko, Zemlinskis, Laizans, Zirnis, Bleidelis, Stepanovs, Rubins, Isakovs, Verpakovskis, Astajevfs, Rimkus
Stat: İnönü
Saat: 20.30
Hakem: Frisk (İsveç)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme



























