POLAT 'FİNAL' DEDİ!
Başkanımız Adnan Polat, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadıkları 9 maçı da kaybetmediklerini belirterek, ''İnşallah UEFA Avrupa Ligi'nin Hamburg'ta oynanacak finali için sonun başlangıcı yarın Bükreş'te olsun'' dedi.
Anadolu Ajansı
Dinamo Bükreş ile yarın önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan başkan Polat, ''UEFA Avrupa Ligi'ndeki 10. maçımızı oynayacağız. Yaptığımız maçların büyük bir kısmını kazandık, maç kaybetmedik. Kupa'ya doğru, Hamburg'a doğru sonun başlangıcı burada Bükreş'te başlatılsın. İnşallah da yarın böyle olur. Sevinçli bir gün yaşarız'' diye konuştu.
Geceye, Galatasaray'ın eski futbolcusu Popescu ile eski futbolcusu ve teknik direktörü Hagi'de bir süre katıldı.
Öte yandan, Romanya Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Aykut Akbulut, Adnan Polat'a, gecede kulüp kürek şubesine iletilmek üzere 10 bin avroluk çek ile plaket verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson
























