Öncelik Galatasaray'ın! Yönetici Refik Arkan, Gökdeniz, Yıldıray, İbrahim Toraman gibi oyuncuların transferinde G.Saray'ın öncelikli olduğunu söyledi
Arkan, AIG'le sorunları için "Kimse, AIG'ye G.Saray'a ortak olması için baskı yapmadı. Sorunumuz şu G.Saray, çoğunluk hisseye sahip olmasına karşın şirket yönetiminde yeterli ağırlığa sahip değil. 1 milyon 200 bin hissede 1 hisseye sahip AIG'nin tahakkümüne karşı yargıya gittik. Öyle ki, bir hisseye sahip bir ortak olmayınca, genel kurul, yönetim kurulu toplantıları olmuyordu. Şu anda konu Uluslararası Tahkim'e taşınmış durumda" diye konuştu.
Ali Sami Yen projesinden dönüş olmadığını söyleyen Arkan, "ABD'den alacağımız kredinin prosedürü sürüyor. Olmazsa b, c, d planlarımız var" derken, satın alma seviyesine geldikleri Florya Tesisleri'ni büyük oranda K.Çekmece'ye taşıyacaklarını ve burada müthiş bir kompleks yaratacaklarını söyledi.
Beşiktaş 2.Başkanı Hüsnü Güreli'nin vergi suçlamalarına Arkan, "Kendisi o vaazı verir vermez, İstanbul Defterdarlığı'na o gün ödediğim verginin makbuzunu gönderdim. Niye böyle yaptı, anlamadım. Ortalığı bulandırmak anlamsız" yanıtını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'nin şoklar, sürprizler ve zaferlerle dolu sezonunun bilinmeyen yüzü!

Mainz, St. Pauli'yi ateşe attı!

Leon Goretzka: "PSG maçı için çok heyecanlıyız"

Petr Cech: "Chelsea artık aynı kulüp değil"

Sir Alex Ferguson, hastaneye kaldırıldı!

Zinedine Zidane'den Real Madrid'e ret!

Milan, Rafael Leao'nun bonservisine karar verdi!

Bruno Fernandes, MANU'da kalmasının sebebini açıkladı

Liverpool'dan stoper transferi için net talimat: Sam Beukema

Albert Riera'nın Eintracht Frankfurt'taki koltuğu sallantıda




























