Nonda pişmanlığı
Futbol Komitesi, çok iyi bir grafik çizen Nonda’nın sözleşmesini 2009 Mayıs ayından 2010-2011 sezonunun bitimine kadar uzattı ve aldığı yıllık ücrete de zam yaptı. G.Saray’a ilk geldiği sezon 1 milyon 200 bin Euro alan golcü futbolcunun ücreti yeni imzalar atıldıktan sonra 1 milyon 550 bin Euro’ya çıkartıldı.
Ancak Nonda’nın bu tarihten sonra yaşadığı düşüş, yönetimi pişman etti. Kongolu golcü, sözleşmesini uzattı, parasını almasına rağmen adeta yan gelip yattı. 27 Eylül’deki imzanın ardından yalnızca iki maçta (Bursaspor ve Eskişehirspor) ilk 11’de kendine yer bulabildi. Kongolu futbolcu 5 maça ise sonradan dahil oldu.
Skibbe’nin gözüne giremeyen Nonda’nın idmanlardaki isteksizliği de dikkatlerden kaçmıyor. Son haftalarda gol sıkıntı çeken G.Saray’da yöneticilerin, sözleşmesini uzattıkları Nonda’yı eskisi gibi daha istekli olması konusunda uyardıkları belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı























