Mor forma yorumu
G.Sarayımız'ın yeni sezonda giyeceği ve önceki gece tanıtılan formalar içinde dizaynının yanısıra rengiyle tartışılan mor forma tepki çekti.
Hürriyet
Takım kaptanı Arda Turan bile klasik formadan yana olduğunu dile getirirken, camianın önde gelen isimleri, “Bu renk forma Galatasaray futbolcusunun giyeceği ve kulübünü temsil edecek renk değildir. Bizim rengimiz sarı ve kırmızıdır. Öyle de kalmalıdır” dediler.
Başkan Adnan Polat ise mor forma için, “Sanıyorum daha çok Avrupa maçlarında ve özel karşılaşmalarda bu forma giyilecek. Önemli olan hangi renk formayı giydiğimiz değil, sahada yaptığımız ve aldığımız sonuçtur. İyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. En az bir yabancı futbolcu transferi daha düşünüyoruz. Ya moraracağız, ya da morartacağız” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'dan Mathys Tel'e izin yok!

PSG, Fabian Ruiz ile sözleşme uzatıyor

Xabi Alonso: Real Madrid'de neden olmadı?

Robinio Vaz, Roma'ya imza atıyor

Atalanta, Raspadori için anlaştı!

Bayern Münih'ten Sacha Boey açıklaması!

Manchester United'da yeni dönem: Michael Carrick

PSG'ye Fransa Kupası'nda büyük şok!

Liverpool, kupa maçında çok rahat turladı!

Juventus'tan Cremonese'ye gol yağmuru!



























