Kombinede hüsran
Fenerbahçe fark attı
Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a bakıldığında bir hayli geride kalan Galatasaray, sahada güçlü bir görüntü sergilese de tribünde bunu gösteremiyor. Fenerbahçe Kulübü tam 30 bin kombine satarken, Beşiktaş 12 bin 850 ile ikinci sırada yer aldı. Galatasaray yaptığı o kadar flaş transfere rağmen 11 Temmuz'da satışa çıkan kombinelerde 5 bin barajını aşamadı.
İkinci darbe
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe derbisindeki olaylar nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nın 5 maç seyirciye kapanmasına neden olan Galatasaray taraftarı, kombinelere de fazla ilgi göstermeyerek, yönetime bir anlamda ikinci darbeyi vurdu. Bu sezon en büyük beklentisini kombine kartlardaki patlamaya bağlayan ve buradan gelecek gelirin hayallerini kuran sarı kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezonki rakamın da altında kalınca adeta yas tutmaya başladı.
Geçen sezon 9 bin kombine satışına imza atarak camiada yüzleri güldüren Galatasaray seyircisi, yönetiminin gözünde sınıfta kaldı. Taraftarının gönlünü alarak tekrar onları tribüne çekmek için büyük fedakarlıklarla Schalke'den Lincoln'ü kadrosuna katan sarı kırmızılı yöneticilerin kafasındaki rakam 12 bin kombineydi.
Hediyesi de yetmedi
Hatta Galatasaray Futbol Şubesi, Lincoln'ün ardından golcü transferinin maliyetinin büyük bir kısmını ise kombine satışından karşılamayı umuyordu. Öyle ki taraftarların ilgisini arttırmak için kombine kart satışlarında kampanyaya giderek forma, tişört hediye verilmeye başlandı. Ancak G.Saray Yönetimi tam anlamıyla yine umduğunu bulamadı.
Katkı nerede
Bir hayli dertli olan Galatasaraylı yöneticiler ise bu konuyla ilgili, "En zor anda takımı baştan aşağı değiştirdik. Büyük transferlere imza attık. Yaptığımız fedakarlığın karşılığını, taraftarımızdan görmek istiyoruz. Bize her zaman taraftarımız lazım. Bu hem tribünde hem de kulübüne katkı sağlayarak olur" diyerek serzenişte bulundular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!






















