Kalli: "Şanslı şutlarla.."
Karşılaşmanın ardından konuşan Galatasaray çalıştırıcısı Karl Heinz Feldkamp, Manisaspor'un, şanslı şutlarla oyuna ortak olduğunu ifade etti.
Kalli, rakiplerinin şanslı şutları karşısında kaleci Orkun'un yapabileceği birşey olmadığını belirtti. Hakan Şükür'ün 3 gol atmasını değerlendirirken, ise Hakan'ın yaşıyla değil de gösterdiği performansla ilgilendiğini söyledi.
Forvet oyuncularının, her iki yönde çalıştığını belirten Kalli, forvetlerinin hem savunma da hem de gol yollarında etkili olmalarının ardından, 6 gollü galibiyet elde edildiğini söyledi.
Adnan Polat ise, Kalli gibi ilk 60 dakikada iyi oynadıklarını ama bir kez daha futbolun ciddi bir iş olduğunu yedikleri gollerde gördüklerini, futbolun hatanın tolere edilmediğini söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!




























