FORMÜLÜ VERDİ!
Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, Levadia Tallinn maçı için, "İşi evimizde bitirmeliyiz. Farklı kazanıp rakibin motivasyonunu kıralım. Rövanş formalite olmalı" dedi.
Galatasarayımızda Denizlispor galibiyetinin ardından Pazar günü yapılan antrenmanı izleyen ve tesislerde teknik direktör Rijkaard ile iki saat süren bir toplantı yapan Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in Hollandalı hoca ve ekibini tebrik ettiği öğrenildi. Rijkaard'ın da Üstünel'e "Benim oynattığım sistemden daha önemli olan futbolcuların oynadıkları futboldan zevk almaları" dediği öğrenildi. İkili arasındaki transfer görüşmesinde mevcut kadrodan memnun olduğunu belirten Rijkaard'ın transfer yapılırsa defansın soluna veya forvet hattına bir futbolcu alınmasına karşı olmadığını dile getirdiği bildirildi.
Avrupa Ligi'nde geçtiği iki ön eleme turunda da ilk maçı deplasmanda oynayan Galatasaray, Tallinn eşleşmesinde taraftarı önünde oynayacağı ilk ayağa ideal 11 ile çıkacak. İzlediği Estonya- Brezilya maçında sert futbol oynayan Estonyalılar'ın rövanşta kendilerine sorun çıkartabileceğini düşünen Rijkaard'ın teknik ekiple yaptığı toplantıda, "İşi evimizde bitirmeliyiz. Farklı kazanıp rakibin motivasyonunu kıralım. Rövanş formalite olmalı" dediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

























