İranlı futbolseverler üzüldü!
'Mali' nedenlerden dolayı İran'a gitmekten vazgeçtiğimiz açıklandı.
DHA
İran'ın Tebriz Traktörsazi futbol takımı tarafından yapılan hazırlık maçı önerisine sıcak bakan ve 19 Temmuz'da İranlı futbol severler karışışına çıkması beklenen Galatasaray'ın kararında değişiklik yaparak İran'a gitmekten vazgeçtiği bildirildi.
Traktörsazi resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada ,"Mali konular ile ilgili anlaşmazlıklar nedeniyle bu maç yapılamayacak" diye duyuruldu. Galatasaray'ın İran'a gelmesi için büyük uğraşlar verildiği ve hatta siyasiler bile devreye girdiği belirtildi. Türkiye'nin Urumiye Başkonsolosu Erdoğan Odabaş, Galatasaray'ın İran'da hazırlık maçı yapması için defalarca Ankara'yla görüştüğünü bildirmiş.
Türkiye ile iyi ilişkiler içerisinde olan Tebrizli takım, Ocak ayında stadının suni çimlerini bir Türk firmasına 90 bin dolar vererek yaptırmış. Takım,100 bin kişilik bir stat yapımı için de bir Türk firması ile görüşler yürütmektedir. Galatasaray'dan önce geçen yılın sonunda Fenerbahçe ile de görüşen takım yine hayır cevabı almış.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı

Bayern Münih'te Ismael Saibari için geri sayım!

Paris Saint-Germain, Michael Olise için devrede!

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!
























