"İkinci bahar yaşıyor gönlüm..." Şurası bir gerçek: Biz Hasan Şaş'ın bu performansını çok özlemiştik...
Son iki sezondur bir türlü istenilen performansını yakalayamayan Hasan Şaş, sakatlıklarla boğuşurken, teknik direktör Eric Gerets döneminde ise ikinci baharını yaşamaya başladı.
Bu sezon Galatasaray’ın en başarılı isimlerinden biri olmayı başaran 30 yaşındaki deneyimli futbolcu, lig maçlarında takıma adına 2 gole imza atarken, yaptığı 16 asistle de, 22 asitle ligin en fazla gol pası veren oyuncusu Fenerbahçeli Alex de Souza’nın ardından ikinci sırada yer almayı başardı.
Hasan Şaş, 16 asistlik performansıyla, Galatasaray’daki 8. sezonunda bu alanda en başarılı performansını sergiliyor.
Dün yapılan Diyarbakırspor maçında Galatasaray’ın attığı 3 golün de pasını veren Hasan Şaş, bu sezon Turkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası’nda sarı-kırmızılı takım adına toplam 27 maçta 2 bin 212 dakika forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia























