Herkes idmanda
Arda Turan, Servet Çetin, Milan Baros, Mehmet Topal, Fernando Meira, Harry Kewell ve Hasan Şaş takımla birlikte çalıştılar.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı basın ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürdü.
Teknik ekibimiz Michael Skibbe, Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00’den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde önce pas çalışmaları yapılırken kaleciler kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir kaleci antrenmanı yaptılar. Daha sonra dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı.
Ayhan Akman, Arda Turan, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Milan Baros, Mehmet Topal, Fernando Meira, Harry Kewell ve Hasan Şaş bu antrenmanın tümüne takımla birlikte çalıştılar.
Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği ve merkez binaya geçtiler. Serkan Kurtuluş ve Hakan Balta’nın tedavilerine ise sağlık merkezinde devam ediliyor.
Antalyaspor karşılaşması hazırlık çalışmalarını bu son antrenmanla tamamlayan Galatasaray, öğleden sonra THY’nin tarifeli seferiyle Antalya’ya geçerek otelde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Damien Comolli: "Yıllarca canımız acıyacak"

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması























