Her yıl daha iyi olacak
Başkan Özhan Canaydın ve yardımcısı Adnan Polat'ın sağlık sorunları nedeniyle katılmadığı törenler Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması ve saygı duruşu ile başladı.
Galatasaray Lisesi'ndeki tören en kıdemli üyenin yaş kütüğüne 102. yıl plaketini çakmasıyla devam etti. Bu onura ulaşan isim ise eski başkanlardan Ali Tanrıyar oldu. Tören, 50 yıllık Divan Kurulu üyelerine berat ve madalyalarının verilmesi, kazanılan ödül ve kupaların tanıtımı, müzeye teslimi ve geleneksel Galatasaray pilavının yenilmesiyle sona erdi.
Başkan Canaydın olmadığı için konuşmayı ikinci başkan Semih Haznedaroğlu yaptı. Hazneraoğlu "Başkanımızın selamını getirdim" diyerek başladığı konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.
Haznedaroğlu daha sonra "Böyle bir camiaya ait olduğumuz için bu bize büyük mutluluk veriyor. Her zaman ilklerin ve en büyük başarıların peşindeyiz, Çünkü biz büyük doğduk" diye konuştu.
Semih Haznedaroğlu, Seyrantepe Projesi'nden de bahsederek sözlerini şöyle tamamladı:
"Türkiye'de ilkleri başaran kulüp olarak gurur duyduk ve yeni başarılar için çalışıyoruz. UEFA ve Süper Kupa zaferlerini tekrar hatırlatmaya bile gerek yok. Artık stadımız için de son imzalar atıldı. Tabii ki başkan Özhan Canaydın ve onun tayin ettiği ekip arkadaşları inanın çok büyük çaba gösterdiler. Defalarca Ankara'ya gidip geldiler, toplantılar yaptıla. Çok züldükleri günler de oldu. Ama stat konusunda mutlu sona ulaştık. Kasım ayında temelini atacağız. Galatasaray ekonomik anlamda çok büyük rahatlığa kavuşacak. Kulübün 103., 104. yılı ve sonraki her yıl çok daha iyi olacak"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!





















