Helvacı'dan özeleştiri!
İkinci Başkanımız Mehmet Helvacı, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, Kazakistan'ın Tobol takımını eleyerek bir üst tura çıktıklarını, ancak maçta iyi futbol ortaya koyamadıklarını söyledi.
Anadolu Ajansı
Mehmet Helvacı, takımda transferin devam ettiğini de kaydederken, bir gazetecinin, "Brezilya asıllı Portekizli futbolcu Deco ile ilgilenip ilgilenmedikleri" sorusuna, "Şu anda takımda yok. Dolayısıyla böyle bir şeye 'Evet' demek bugün için mümkün değil" yanıtını verdi.
Bu futbolcuyla transfer için görüşüp görüşmedikleri sorusunu ise Helvacı, "Gördüğünüz gibi 18 kişilik kadroda yok" diye cevapladı. Yeni transferleri Keita'nın transfer bedelini ödediklerini de bir soru üzerine açıklayan Helvacı, "Futbolcunun transfer edildiğini hepiniz biliyorsunuz. Dün ücreti ödendi. En geç yarın, bize belgelerinin gelmesi lazım. Gerekli şekilde takıma katılacaktır" diye konuştu. Helvacı, bu oyuncunun UEFA Avrupa Ligi'nde oynamamasının söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

























