"Hakan'dan vazgeçmem"
-PENALTICI ÜMİT-
Beşiktaş maçında takımı galibiyete taşıyan penaltı atışını gole çeviren Ümit Karan'ın birinci penaltıcıları olduğunu anlatan Erik Gerets, ''Zaten sakat olduğu için penaltı atmıyordu'' dedi.
Gerets, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Liverpool karşılaşması hakkındaki görüşlerini de açıklayarak, ''Liverpool çok güçlü bir takım. Orada puan almaya çalışacağız. Bunun zorluğunu biliyoruz. Puan alırsak bu fantastik bir sonuç olur'' diye konuştu.
Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Girondis De Bordeaux maçından sonra taraftarların büyük hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Gerets, bunun maçı kazanamamalarından kaynaklandığını, yaşanan trafik sorununun da seyirciler üzerinde olumsuz etki yaptığını söyledi.
Gerets, ligde 6. hafta sonunda lider durumda bulunan Vestel Manisaspor'un çok iyi ve ofansif futbol oynayan bir takım olduğunu kaydederek, ''İyi bir takım, ancak lig uzun bir maraton. Vestel Manisaspor başarılı bir ekip'' diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























