Hakan ve Lincoln idmanda yok
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcuların, PAF takımının da katılımıyla, tam sahada iki takım halinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı bildirildi.
-HAKAN ŞÜKÜR VE LINCOLN YOK-
Sarı-kırmızılı takımın dün yaptığı çalışmada girdikleri ikili mücadelede sonucunda sakatlanan Hakan Şükür ve Lincoln'un antrenmana katılmadıkları belirtildi.
Hakan Şükür'ün çarpmaya bağlı oluşan diz ağrılarının düne göre daha iyi olduğu, ancak aynı pozisyonda kronik sakatlığı olan ayak parmağına aldığı darbe yüzünden, çalışmada yer alamadığı açıklandı. Aynı pozisyonda sakatlanan Lincoln'un da sol diz kapak kemiği ve sol diz iç yanında süren ağrılarının tedavisi nedeniyle antrenmanda yer almadığı belirtildi.
Sağ dizinde sakatlığı bulunan Nonda'nın, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin yapacağı özel maça katılamayacağının belli olması üzerine, dün gece İstanbul'a döndüğü ve tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği vurgulandı.
Sakatlıkları bulunan diğer futbolcular Linderoth, Bouzid, Ayhan ve Okan'nın da tedavilerine devam edildiği bildirildi. Linderoth, Bouzid ve Okan'ın salon ve sahadaki antrenmanlarını sağlık ekibi eşliğinde sürdürdükleri ifade edilirken, Ayhan'ın da özel çalışmalarını fizyoterapist eşliğinde yaptığı dile getirildi.
Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!
























