"Gol sorununu çözeceğiz"
1860 Münih karşısında oynanan futboldan memnun olduğunu ifade eden Skibbe, ''İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Ben bugün oynanan oyundan memnunun. 65 dakikada önemli fırsatlar ele geçirdik ama gole çeviremedik. Oyuncular yorgun, bugün sahada oynayan oyuncular 6. maçlarını yaptılar'' diye konuştu.
Skibbe, 6 hazırlık maçında az gol attıklarını ifade ederek, Leverkusen'de forma giyen Kiessling ile ilgili transfer iddialarını da yalanladı.
Skibbe, ''Kiessling ile ilgili hiç bir girişimimiz yok. İyi bir hazırlık döneminde çok fazla maç oynadık. Bu maçların en önemlisi son 2 maçtı. Her maçta takım üzerine bir şeyler koydu. Kalan kısa dönemde daha iyi oynayarak gol atabilme özelliğini kazanmamız ve kendimizi hazırlamamız gerekiyor'' dedi.
Basın toplantılarında transferlerle ilgili yorum yapmayı uygun bulmadığını ifade eden Skibbe, şöyle devam etti:
''Ben transferler hakkında yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Basın toplantılarında bunları yorumlama benim yöntemim değil. Şampiyonlar Ligi ön elem maçındaki rakibimiz Steaua Bükreş, hem çok iyi, hem tecrübeli bir takım. Bükreş bizim için zorlu bir rakip olarak karşımıza çıkacak. Biz Şampiyonlar Ligi'ne girmeye hazırız. Ama biz Bükreş'i geçerek yolumuza devam edeceğiz. Daha takımda eksiğimiz var. Henüz hepsini yan yana oynatamadık. Önümüzdeki 14 günde bu çalışmalarımızı yapacağız. İlk resmi maçımızda şablonumuzu göreceğiz. Ama sakatlıkları süren takıma katılamayan arkadaşları görmeden henüz bir şablondan bahsedemeyiz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

























