Gerets'ten PAF'a motivasyon!
Aldığı cevaplar sonrası kısa bir süre düşünen Gerets "Çocuklar" diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: "Hepiniz şunu çok iyi bilin ki, hiçbir futbolcu gerçekten acı çekmeden futbolcu olamaz. Benim babam da belediyede işçi olarak çalışıyordu. Çok sıkıntı çektik. Ama ben hep ailemle gurur duydum. Ye onların bana sağladıkları imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Siz de ailelerinizle gurur duyun. Daha çok çalışın ve onlara futboldan kazanacaklarınızla daha iyi imkanlar sunun. Fakat bunun için iyi sporcular olmaksınız.
Hepinizin ayrı ayrı özellikleri var. Yeteneklisiniz. Bunların üzerine gidin. Size söz veriyorum elimden geldiğince hepinize şans vereceğim. İzlenmediğinizi hiç düşünmeyin. Bizim ana binamıza gelmekten çekinmeyin. Dertlerinizi gelin benimle paylaşın. Oturalım konuşalım. Galatasaray'a kazandırın. Galatasaray size kazandırır. Siz de ailelerinize daha iyi bakarsınız." Bu sözler karşısında Gerets'e söz veren PAF takım oyuncuları çalışma tempolarını daha da arttırdılar.
Galatasaraylı yetkililer bu konuşmanın etkisini sezon içinde çok iyi gördüklerini söylerken Gerets'in Florya'da yarattığı tabloyu bu toplantıyla özetliyorlar.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede





















