"G.Saray büyük kulüp"
Abdul Kader Keita’nın menajeri Alfred Obrou, Fildişi Sahilli oyuncunun iyi bir tercihte bulunduğunu söyledi.
Milliyet
Galatasaraylı oyuncunun amcası da olan Obrou, Lyon’a 18 milyon euroya mal olan Keita’nın “ucuza gittiği” yorumlarıyla ilgili, “İnsanların hayal kırıklıklarını anlıyorum. Onun şu anki değeri bu kadar. Bu sürpriz bir şey değil” ifadelerini kullandı.
Sitede yapılan yorumda Keita’nın, ayda 245 bin euro kazanacağı iddia edilirken; Obrou’nun yanıtı “Bu rakamı siz, bana söylüyorsunuz. Her zaman çalışmak istediği bir teknik direktörle Avrupa Ligi’nde mücadele edecek” şeklinde oldu.
Keita’nın menajeri, yabancıların Türkiye’de paralarını almakta zorluk yaşadıklarının hatırlatılması üzerine, “Galatasaray’ın, Keita’ya bunu yapabileceğini düşünmüyorum. Kulübün tarihindeki en büyük transfer oldu” ifadelerini kullandı.
Yıldız futbolcunun Lyon’dan ayrılmasında gece hayatının önemi olup olmadığına dair soruya ilginç bir cevap veren Obrou, “O her zaman aynı şekilde yaşadı. Bir futbolcunun kariyerinde bazı geçiş dönemleri vardır”
dedi.
Keita’nın kesinlikle Türkiye’de kendini kabul ettireceğine inandığını söyleyen Obrou, “Kader, 2010 Dünya Kupası öncesinde milli takıma çağrılmak için Galatasaray’da sürekli oynamak istiyor” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, deplasmanda Cagliari'yi tek golle devirdi!

Sergio Ramos eski takımını satın alıyor!

Gökhan İnler'den Semih Kılıçsoy açıklaması

Türk kulüpleri Noa Lang'ın peşinde!

Mikel Arteta'dan liderlik mesajı

Hansi Flick: "Savunmaya transfer gerekiyor"

Bayern Münih'ten Victor Osimhen yanıtı!

Borussia Mönchengladbach'tan savunmaya Takai hamlesi

Milan, Niclas Füllkrug'u açıkladı

Arne Slot'tan penaltı tepkisi!



























