Osimhen ile Dursun Özbek arasında prim pazarlığı
Victor Osimhen, "Prim 3 değil 5 milyon Euro olsun" isteğinde bulunurken sarı-kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek de kontra yaptı: "Başakşehir'i yenin, Liverpool'u eleyin 5 milyon Euro'yu alın"
G.Saray, hem lig hem de Avrupa'da tarihi bir sürecin içinden geçerken başkan Dursun Özbek ve yönetimi de oyunculara verdikleri primlerle motivasyonu yükseltiyor.
Liverpool'u elemeleri halinde tur primini 3 milyon Euro olarak açıklayan başkan Özbek'e, sürpriz bir isimden çıkış geldi.
OSIMHEN: "5 MİLYON EURO OLSUN"
Osimhen, "5 milyon Euro (253.4 milyon TL) olsun" isteğinde bulunurken Özbek dahil herkesi güldürdü, oyuncular da başkana tempo tuttu.
DURSUN ÖZBEK: "BAŞAKŞEHİR'İ DE YENİN TAMAM"
Bunun üzerine yeniden söz alan Dursun Özbek, Süper Lig'deki üst üste 4. şampiyonluk hedefini işaret etti ve "Başakşehir'i de yenin tamam" dedi.
TARİH PRİM İÇİN KENETLENDİLER
Bu sözler soyunma odasında büyük bir coşkuya neden olurken takım da tarihi prim için bir kez daha kenetlendi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"
























