New York'taki FIFA müzesine yoğun ilgi
Manhattan'daki FIFA müzesinde, dünya futbolunun efsanelerinden Maradona, Pele, Cristiano Ronaldo ve Messi'nin Dünya Kupası maçları sırasında kullandığı forma, top ile ayakkabı gibi kişisel eşyaları da sergileniyor.
ABD'nin New York eyaletindeki Manhattan adasında 2026 Dünya Kupası taraftarları için FIFA müzesi açıldı.
FIFA müzesinde, dünya futbolunun efsanelerinden Maradona, Pele, Cristiano Ronaldo ve Messi'nin Dünya Kupası maçları sırasında kullandığı forma, top ve ayakkabı gibi kişisel eşyaları da sergileniyor.
Dünya Kupası'na katılan ülkelerin formalarının da yer aldığı müzede, tarihte ilk kez 1930 yılında düzenlenen Dünya Kupası'nda verilen kupanın bir örneği de yer alıyor.
Müzeyi ziyaret eden taraftarlar, büyük bir ekranda ise daha önce oynanan Dünya Kupası maçlarından kesitleri de izleme fırsatı yakalıyor.
Turnuva boyunca halka ücretsiz olan müze, 2026 Dünya Kupası'nın 19 Temmuz'daki finaline kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
2026 FIFA Dünya Kupası'nın ABD'deki ev sahiplerinden New York, final karşılaşması dahil toplam 8 maça ev sahipliği yapıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella
























