Cimbom'dan kupa mesaisi!
Karşılaşma Kocaeli'nde oynanmasına rağmen Hagi'nin isteğiyle Sarı-Kırmızılılar ilk kez bir gün önce bu şehre gidip kampa girdi. Bu arada Galatasaray, Almanya'nın Tennis Borussia Berlin takımının forveti Ali Avcıoğlu'nu pazartesi İstanbul'a getirecek. Gurbetçi oyuncu, Alman U-18 Milli Takımı formasını da giyiyor.
'Biraz daha sabır'
Sarı-Kırmızılı futbolcular dün akşam yaptıkları idmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yöneticilerle hem bayramlaştılar, hem de topluca yemek yediler. Yönetim, Bursaspor kupa maçı ile başlayacak olan ikinci yarı öncesi takıma moral aşılamaya çalışırken, ödemeler konusu yine askıda kaldı.
Dört aydır transfer taksitlerini alamayan Galatasaraylı oyunculara yönetim, "Biraz daha dişinizi sıkın, fedakarlık yapın. Yakında tüm sorunlarınız çözülecek" nasihatında bulundu. Teknik Direktör Hagi'nin ise ikinci yarı başlamadan önce paraların ödenmesi için baskı yaptığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta Bernardo Silva için sözleşme planı

Real Madrid'de kale yine Lunin'e emanet

Real Betis sürprize izin vermedi

Premier Lig'de bilet fiyatları sınırlaması devam edecek

Inter'de ana hedef Guglielmo Vicario

Luca Toni'den Harry Kane için büyük övgü!

Real Madrid'i yıkan haber: Thibaut Courtois

Van Dijk'ten Galatasaray'a flaş gönderme!

LaLiga'dan resmi açıklama: Arda Güler'in golü kaç metreden?

İngiltere'de gündem Liverpool-Galatasaray maçı



























