Carrusca ilk kez kadroda
Karşılaşmayı sadece protokol tribününde yer alan konuklar, basın mensupları, güvenlik güçleri, sağlık ekipleri ve diğer görevliler canlı olarak izleyebildi.
Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde iç sahadaki ilk maçını, Ali Sami Yen Stadı'ndaki saha zemini düzeltme çalışmaları nedeniyle Çaykur Rizespor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapmıştı.
Sarı-kırmızılı ekip, Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisi ile 30 Ağustos Perşembe günü UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanşında, Hırvatistan'ın Slaven takımıyla yapacağı maçta buluşacak.
-CARRUSCA İLK KEZ KADRODA-
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, sezon başında gönderilmesi gündemde olan Carrusca'yı, Ankaragücü karşısında bu sezon ilk kez kadroya aldı.
Carrusca, sezon öncesinde çeşitli kulüplerle yapılan görüşmelere rağmen takımdan ayrılmazken, genç oyuncu maç kadrosuna girmeyi başardı.
-LİNCOLN VAR, LİNDEROTH YOK-
Bursaspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Brezilyalı futbolcu Lincoln, Ankaragücü karşılaşmasına ilk 11'de çıktı.
Aynı maçta yer alamayan Linderoth, Ankaragücü karşılaşmasında da sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Bu arada, Bursaspor maçında kadro dışında kalan Hasan Şaş, Ankaragücü karşısında yedekler arasında yer buldu.
Teknik direktör Feldkamp, Bursaspor maçından sonra bu karşılaşmada da kalede Orkun'a şans tanıdı.
Maçta, Mehmet Topal ve Mehmet Güven, Anıl ve Ferhat da kadroda yer almadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como'dan Lazio'ya Olimpico'da şok

Brahim Diaz özür diledi: "Canım çok acıyor"

Diego Simeone'den Julian Alvarez'e destek!

Hakan Çalhanoğlu, Arsenal maçında yok!

Ronaldo, Juve'den 9.8 milyon daha alacak

Diego Simeone'den Sörloth'a büyük övgü!

Milan'dan Inter'e çok yakın takip

Roma'da Donyell Malen golle başladı!

Van Persie, oğlu Shaqueel'i oyuna aldı! İki gol attı!

Atletico Madrid, Galatasaray öncesi kazandı



























