Canaydın'dan Sarıgül'e teşekkür...
Stadın 430 gün sonra yeniden faaliyete geçmesi nedeniyle, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile birlikte Mecidiyeköy'deki Galatasaray Sportif A.Ş. binasında basın toplantısı düzenleyen Özhan Canaydın, stattaki tadilat çalışmasını yapan ekibe ve bunun başında bulunan Hayri Kozak ile Adnan Öztürk'e teşekkür etti.
Canaydın, "24 saat belediye ekipleriyle birlikte çalıştılar ve son 10 yılda yapılmayan güzellikte revizyonları gerçekleştirdiler. Bu sene hepimize hayırlı olsun" dedi.
Mustafa Sarıgül ise, başkan Canaydın'a Şişli ve Mecidiyeköy'ün başkanı olarak teşekkür ederken, "Galatasaray'ın stadına dönmesiyle Şişli halkı ve esnafının yüzü gülmüştür, Galatasaray'ı özlemiştik. Galatasaray, kendi yuvasına dönmüştür" açıklamasını yaptı.
Öte yandan Canaydın, bu akşam jübilesini yapacak Suat Kaya için de görüşlerini ifade ederek, "Galatasaray, ciddi bir evladını sportif hayattan ayırıyor ancak, kendisi tekrar aramızda yaşayacak ve teknik kadromuzda çalışacak. İnşallah başarılı günlere onunla birlikte erişeceğiz" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!























