"BÜLENT ABİ GİBİ OLACAĞIM"
Cim Bom'da bu sezon baş ağrıtan kaptanlık krizi seneye tamamen çözülecek.
Cim Bom'da bu sezon baş ağrıtan kaptanlık krizi seneye tamamen çözülecek. Ayhan’ın yokluğunda Lincoln’ün pazubandı takması sonrası takımdaki yerli futbolcularımız isyan etmiş ve ‘Kaptanlık bizim hakkımız’ demişti. Hatta bu duruma iyice içerleyen Arda Turan da ‘Artık ikinci kaptanlık da yapmam’ diye rest çekmişti.
Polat, Arda’nın gönlünü aldı
Tartışmaların yoğunlaştığı günlerde, ‘Yönetimin kararını hiçbir futbolcu eleştiremez’ diyerek, krizi buzdolabına koyan Başkan Polat, Arda ile özel bir görüşme yaparak, Galatasaray’da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Sen ve senin gibi futbolcuların etrafında yeni bir takım oluşturacağız. O nedenle Avrupa’yı unut’ deyip gönlünü aldı.
Bülent Abi gibi olacağım
Aaslan'ın starı da ‘İnşallah başkanım. Ben burada mutluyum. Bülent Korkmaz Ağabey gibi uzun yıllar bu camiaya hizmet etmek istiyorum’ cevabını verdi. Arda’ya bir de sürpriz hazırlayan ve gelecek sezon ona kaptanlık görevini vermeyi planlayan Polat, yönetimden bu konuda bir karar almak için harekete geçti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız belirsizliği!

Real Madrid'in yenilgisi sonrası Arda Güler manşetlerde!

PSG, Metz'i yendi ve liderliğe yükseldi

Ajax evinde istediğini alamadı

Atletico Madrid'in galibiyet hasreti bitti

Manchester City gümbür gümbür geliyor

Dzeko ve Kenan ikilisi taşımaya devam ediyor

PSV adım adım şampiyonluğa

Real Madrid'e 90+1'de şok!

Inter 75'te kendine geldi ve istediğini aldı!




























