Barusso'da karar kılındı
31 Ocak'a kadar iki oyuncuyu birden kadrosuna dahil etmeyi planlayan sarı - kırmızılılar, Roma'nın Gana Milli Takımı'nda forma giyen ön liberosu Ahmed Barusso'yu renklerine bağlamaya karar verdi. Uzun süre Yunan oyuncu Basinas ile ilgilenen ve 32 yaşındaki yıldız oyuncu için İspanyol Kulübü Mallorca ile temasta bulanan Galatasaray, bu oyuncu için istenilen yüksek bonservis bedeli nedeniyle rotasını Barusso'ya çevirmişti.
Ganalı oyuncuyu sezon sonuna kadar İtalyan kulübünden satın alma opsiyonu kendilerinde olmak üzere kiralamak isteyen sarı - kırmızılılar hafta başında transfere noktayı koymak istiyor. Ancak Gana Milli Takımı'nın da forması giyen ve tıpkı Song gibi şu an Afrika Kupası'nda mücadele veren genç oyuncuyu beklemek zorunda olan Galatasaray, Barusso'nun menajeriyle de her konuda anlaşmaya vardı.
Ya kaleci, ya forvet
Öte yandan, ön libero transferi dışında bir başka yabancıyı daha kadrosuna dahil etmeyi planlayan sarı - kırmızılılar bu tercihlerini ya bir kaleciden, ya da forvet oyuncusundan yana kullanacaklar. Ancak bu operasyon öncesinde yabancı kontenjanı meselesini çözecek olan Galatasaray'ın Carrusca'yı elinden çıkarmayı planladığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda























