Baros sen bizim herşeyimizsin
Turkcell Süper Lig'de 17 golle krallık yarışında önde olan Baros, Avrupa kupalarında 5, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 1 gol buldu.
Anadolu Ajansı
Bu sezon Cim Bom'un yaptığı toplam 43 resmi maçın, 34'ünde oynayan ve 23. golünü Hamburg'a atan Çek yıldız, takımının toplam gollerinin yüzde 30'unu tek başına kaydetti. Turkcell Süper Lig'de 17 golle krallık yarışında önde olan Baros, Avrupa kupalarında 5, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 1 gol buldu.
-ARDA VE KEWELL'IN 10'AR GOLÜ VAR-
Galatasaray'da Baros'tan sonra en golcü futbolcular Arda ve Kewell oldu. Toplam 43 resmi maçta 10'ar gol kaydeden iki oyuncuyu, 9 gollü Lincoln izliyor.
Forvet oyuncularından Nonda'nın 6, Ümit'in ise 3 golü bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte Yaser, Ayhan ve Aydın'ın da resmi karşılaşmalarda 3'er golü var. Galatasaray'da Servet'in 2, Emre Aşık, Hakan, Barış, Mehmet Topal ve Sabri'nin de 1'er golü bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti


























