Aslanlar Bükreş'te
Galatasarayımız, UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu'nda yarın Romanya'nın Dinamo Bükreş takımıyla yapacağı karşılaşma için Bükreş'e geldi.
Anadolu Ajansı
Özel uçakla 1 saatlik rötarın ardından Bükreş'e ulaşan sarı-kırmızılı kafileyi, yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu coşkulu şekilde karşıladı. Futbolculara büyük ilgi gösteren ve çiçek veren taraftarlarımız, fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. Taraftarlar, en çok Arda'ya ilgi gösterirken, bu oyuncu güneş gözlüğü ve atkısıyla dikkati çekti.
Bu arada kulüp başkanımız Adnan Polat ve yöneticiler için özel güvenlik tahsis edildiği görüldü. Takım kafilesi daha sonra kalacağı Mariott Otel'e hareket etti.
Galatasarayımız, rakibinin cezası nedeniyle yarın Dinamo Stadı'nda seyircisiz oynanacak karşılaşmanın hazırlığını, bu akşam saat 19.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktörümüz Frank Riijkard, antrenmandan 15 dakika önce statta basın toplantısı düzenleyecek.
Sarı-kırmızılı ekibimizde sakatlıkları süren Milan Baros ve Emre Aşık'ın yanı sıra hasta olan Aydın Bükreş'e getirilmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!
























