Aslan & Barça kardeşliği
Galatasarayımızın başına Frank Rijkaard’ın geçmesi, Avrupa’da geniş yankı uyandırırken, bu ismin işbaşı yapmasının, sarı-kırmızılılara bir çok kapıyı açacağı da bir kez daha ortaya çıktı.
Milliyet
Sarı-kırmızılıların çok önemli bir ismi takımın başına getirdiğini ifade eden Laporta, Racc Radyosu’na yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Barcelona’nın dünyada bir numaralı hale gelmesinde Rijkaard’ın rolü çok büyük... Bana göre Türkler, bu yılın en önemli transferini yaptılar. Rijkaard, Barcelona’nın evladıdır ve kapılarımız ona her zaman açıktır.”
Futbol entellektüeli
Barcelona Kulübü ile Rijkaard’ın sürekli temas halinde olduğunu da hatırlatan Başkan Laporta, “Sanırım Rijkaard ismi Barça ile Galatasaray arasında bir köprü oluşturacaktır. Biz bu köprüyü inşaa etmeye hazırız” dedi.
Bu arada, Rijkaard ismi Katalan medyasında da büyük yankı buldu. Rijkaard’ın tam bir futbol entellektüeli olduğunu savunan gazeteler, Galatasaray da Rijkaard ile yeni bir dönem başlayacağını savundular.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!


























