Arif Erdem: "Kimsenin parası kalmaz"
Fanatik
Kulübün yaşadığı mali krizle ilgili görüşlerini aktaran Erdem, “Bizim zamanımızda da para sıkıntısı vardı. Biz de yeri geldiğinde alacaklarımızı gününde tahsil edemedik. Ancak bir lira bile alacağımız kalmadı. Şimdi de kimsenin alacağı kalmaz. Futbolcu arkadaşlarım merak etmesin” diye konuştu.
Futbolu bıraktığı için mutlu olduğunu söyleyen yılların deneyimi, “Futbolu tam zamanında bıraktığıma inanıyorum. İnsanların benim için ‘artık bitti, oynayamaz’ şeklinde yorumda bulunmalarını duymamak için bırakma kararı aldım” dedi.
Önümüzdeki sezon görkemli bir jübile yapmayı planladığını aktaran Arif, kariyerindeki en önemli maçın Arsenal ile oynadıkları UEFA Kupası Final karşılaşması olduğunu ve o mücadeleyi unutamadığını sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Crystal Palace'tan Brennan Johnson hamlesi!

İngiltere'de futbol gündemi Hull City!

Miralem Pjanic'ten Juventus'a transfer tavsiyesi!

Real Madrid'de Rüdiger ve Alaba için veda yakın!

Roma, Genoa'yı mağlup etti: Zirve yarışı kızıştı

Hull City'den 5 maçta 13 puan!

Michy Batshuayi için veda yakın!

Ruben Amorim: "Siz istediniz diye sistemi değiştiremem"

Manchester City'den Semenyo için hamle!

Lille'den Berke Özer paylaşımı!


























