Arda'yı bitirdiler
Galatasarayımız’da dün yapılan Divan Kurulu toplantısına, futbol takımına yönelik eleştiriler ve Arda Turan’ın kaptanlık konusu damgasını vurdu.
Milliyet
Başkan Adnan Polat’ın, Kulüpler Birliği Toplantısı’nda olması nedeniyle katılmadığı Divan’da, üyelerden gazeteci Doğan Koloğlu, Arda’yı isteyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yüklendi.
Koloğlu, “Aziz Yıldırım’ın, Arda konusunda ısrarına yönetim kurulu cevap veremedi. Biz bu yaşananlara seyirci kaldık. Bu çocuk bu yüzden bu kadar kötü performans sergiliyor” dedi.
Kozak’tan eleştiri
Murat Ece ise geçen yıldan 10 milyon TL daha fazla harcanmasına karşın takımın yerinde saydığını söyledi. Hayrettin Kozak da mali tabloyu eleştirerek, “Özhan Canaydın’ın ilk döneminde 55 milyon dolar olan borç bugün 249 milyon dolar. Bu kulüp böyle giderse dibe vuracak” ifadelerini kullandı. Arda’ya kaptanlığın erken verildiğini de savunan Kozak, birçok Avrupa ülkesinde takım kaptanların yaş ortalamasının 32 olduğunu dile getirdi.
Divan Kurulu sonrası basının sorularını yanıtlayan 2. Başkan Mehmet Helvacı ise kadronun yeterli olduğunu belirterek, devre arasında transfer yapmayı düşünmediklerini bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!
























