Arda iflas etti
Cim-Bom'da kaptan Arda Turan strese yenik düştü.
Milliyet
Arda ilk olarak Antalyaspor ile yapılan kupa maçı öncesi sol diz üst adalesinden sakatlanmış ve büyük bir fedakârlık yaparak rövanş karşılaşmasında takımdaki yerini almıştı. Domuz gribi geçirmesinden kısa süre sonra bile takımını yalnız bırakmayarak herkesi şaşırtan milli oyuncunun, Beşiktaş maçında oyuna devam etmeyerek ağır bir sakatlıktan kurtulduğu ortaya çıktı.
Kulüp doktorları, yoğun program yüzünden fizik olarak düşüşe geçen Arda'nın en çok psikolojik sebeplerle eski gücünden uzaklaştığını düşünüyor. Beşiktaş derbisinde, Atletico Madrid maçında oynamak için yedek kulübesine oyundan çıkmak istediğini bildiren ve maçtan sonra da, “Biraz daha koşsam adalem kopacaktı” diyen Arda'nın doğru bir davranış sergilediği belirtildi. Teknik Direktör Rijkaard da, genç oyuncu için, “Gerçek bir profesyonel” yorumunu yaptı.
Beşiktaş derbisinde attığı golden kısa süre sonra sol arka adalesinden sakatlanarak oyunu terk eden Arda'nın, dün çekilen MR'ında yırtık veya kopuk çıkmaması yüzleri güldürdü. Tedavisine devam edilen başarılı futbolcunun, Atletico Madrid maçına yetişebileceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!
























