FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK!
Galatasarayımız yabancı oyuncu transferindeki suskunluğunu bozuyor.
Milliyet
Yerli transferinde Çağlar Birinci, Ali Turan, Mehmet Batdal, Serdar Özkan ve Musa Çağıran’ı kadrosuna katan, ancak yabancı konusunda temas kurduğu hiçbir oyuncuya henüz imza attıramayan Galatasaray sesini yükseltmeye başlıyor.
Geçtiğimiz dönemlerde yabancı oyuncu transferinden sorumlu Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in futbol şubesinden istifa etmesi üzerine, “Transfer yapamazlar” eleştirisine hedef olan sarı-kırmızılı yönetimin, büyük sansasyon yaratacak isimlerin peşinde olduğu ve görüşmelerin artık imza aşamasına geldiği bildirildi.
Sarı-kırmızılıların bu operasyonla birlikte, tribünlere olumlu mesaj vermek istediği ve gelecek sezonun ikinci yarısından itibaren karşılaşmalarını oynayacağı Türk Telekom Arena’ya çok güçlü bir kadroyla girmeyi planladığı ifade edildi.
Bu arada Teknik Direktör Frank Rijkaard ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir görüşme yaptı. Rijkaard ile Sezgin’in bugün Florya’da ikinci kez buluşacakları, Hollandalı hocanın ayrıca Başkan Adnan Polat’a detaylı bir rapor sunacağı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!























