A2'de ŞAMPİYONLUK maçı
A2 Futbol Ligi'nde Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor arasındaki sezon finali bugün Alanya'da oynanacak.
Webaslan.com
Final mücadelesi öncesinde Galatasaray'da cezalı olan Cumhur Yılmaztürk ve Ahmet Kesim'in yanı sıra, Anıl Dilaver'in de sakatlığı bulunuyor. Takımın en golcü isimleri arasında yer alan Cem Sultan ise kadroda yer alıyor.
23 Ağustos 2010'da başlayıp 13 Mayıs 2011'de sona eren 2010-2011 sezonuna, Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig kulüplerinin yanı sıra, başvurusu kabul edilen Spor Toto 2. Lig takımlarından Dardanelspor ve Turgutluspor, 31 Aralık 1992 ve daha önceki tarihlerde doğmuş oyuncularıyla katıldı.
Kulüpler, A2 Ligi maçlarında futbolcu uygunluğu kriterlerine uymak şartıyla 19 yaşından büyük en fazla 2 yabancı futbolcu da oynatabildi. Alt yaş kategorisindeki bir futbolcu sezon içerisinde A2 Ligi'nde oynadığı takdirde, aynı sezon tekrar alt yaş kategorisindeki müsabakalara katılamadı.
Yeni statüye göre sadece doğal çim sahalarda oynanan A2 Ligi, yapılan değişikliklerle, katılan profesyonel takımlar için bir rezerv lig niteliğine kavuşturulmuş oldu. Kulüpler A takım kadrolarında oynatamadıkları futbolcularını bu ligde oynatarak, futbolcularının müsabaka eksiğini kapatma, tecrübe kazanmalarını sağlama ve bu futbolcuların performanslarını müsabaka ortamında değerlendirme fırsatı elde ettiler.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

























