"17. şampiyonluğumuz hayırlı olsun!" Trabzon maçı sonrasında Terim işte bunları dedi...
Bu istekle, bu hırsla sezon sonunu beklemeden sevincinizi paylaşıyorum" dedi. Terim'den bugüne kadar böyle bir şey görmeyen futbolcular önce şaşırdı. Bu şaşkınlık içinde teknik patron sözlerini şöyle sürdürdü: "G.Saray takımının ne olduğunu, isteyince engelleri nasıl aştığını açıkça herkese gösterdiniz. 4 hafta kala bu şampiyonluğu kaçırmazsınız. Şu maçı kaybetseniz bile, yine sizi alnınızdan öper, kutlardım.
Bu isteğiniz, arzunuz şampiyonluktan daha önemli. Korkulacak adamlarsınız, rakiplerinizi korkutuyorsunuz. İşte kendiniz gibi oynayınca kimin kaybettiği ve kazandığının hiçbir şey ifade etmediğini bu maçta anlamışsınızdır. Siz takımsınız. Kimin sakat, kimin cezalı olduğu bizi etkilemiyor. Herkese cesaretinizi, kazanma isteğinizi ispatladınız. Kim olduğunuzu herkes anladı.
Sağolun çocuklar. Daha çok mutluluklar yaşayacağız. Trabzon'u evinde yenen sizlersiniz. Bundan sonra Ali Sami Yen'de artık maç kaybetmezsiniz. Bu maçla birlikte size olan güvenim daha da arttı. Hatalarınızdan ders çıkartıp, acı tecrübelerinizi sevince dönüştürüyorsunuz. Her G.Saraylı gibi başı dik zirveye doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Şampiyon oldunuz, eğlencesi 4 hafta sonra. Bunu da unutmayın."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a evinde şok sonuç!

West Ham ile Brighton gol düellosunda yenişemedi

Semih Kılıçsoy, İtalya'da haftanın 11'inde!

Manchester City'de Antoine Semenyo için geri sayım

Roma'dan sürpriz fesih kararı!

Adı Galatasaray ile geçti; Fransa yolcusu!

Manchester United, McTominay'ı istiyor!

Milan, Maignan ile masaya oturuyor!

Borussia Dortmund, Oscar Bobb'un peşine düştü!

Vitinha: "Iniesta ve Modric, rol modellerim"



























