"1 numara benim"
Tam 45 yıldır sarı kırmızılı camianın içinde yer aldığını belirten Haznedaroğlu, Canaydın’ın seçimi kazanmasında büyük payı olduğunu ifade etti. Haznedaroğlu, "Ben yıllarca Ada ve Kalamış’ta yöneticilik yaptım. Ayrıca eski sporcuyum. Dört sene de divan kurulu başkanlığı yaptım. Sayın Canaydın, listesinde en üst sırayı bana bıraktığına göre, camia içinde ağırlığım olduğu muhakkak" diye konuştu.
Semih Haznedaroğlu, diğer adaylar Yiğit Şardan ve Alp Yalman’dan da birleşme teklifleri almasına rağmen, neden Özhan Canaydın’ın listesine girdiğini şöyle anlattı:
"Alp Yalman’ın sıkı bir çalışma içinde olduğu kanaatinde değildim. Kongreyi kazanamazdı. Bu yüzden listesine girmedim. Yiğit Şardan ve ekibi benim başkan olmamı engellemek için ellerinden geleni yaptılar. Camiada güçlü bir arkadaş Şardan’a destek vererek, benim Sayın Ünal Aysal ile olan ilişkilerime sekte vurdu. Bu şekilde kazanacaklarını düşündüler. Onlara kırgındım. Fırsat kollayıp yanlış hareket ettiler. Sayın Özhan Canaydın ise benim için 1 numarayı boş bıraktı."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

Newcastle United'dan Tonali için gelen dev teklife ret!

Real Madrid'den Olise için resmi açıklama!

Roma'nın Zeki Çelik'e maaş teklifi ortaya çıktı!

Juventus'tan Vlahovic'e son teklif!

Acun Ilıcalı'dan Emersonn hamlesi!

Acun Ilıcalı'ya transferde İtalyan rakip!

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı
























