Altın adamlar!

 

İhlas Haber Ajansı
Altın adamlar!
'Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nda 2005-2006 sezonunda 'Yılın Altın Adamı' seçilenler ödüllerini aldı. Kalyon Oteli'nde gerçekleştirilen ödül töreninde Yılın Başarılı Yöneticisi seçilen Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Yılın Altın Antrenörü seçilen Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Yılın Altın Hakemi seçilen Serdar Tatlı ile diğer ödül sahipleri Galatasaraylı Mondragon, Song ve Saidou, Fenerbahçeli Önder, Ümit Özat, Appiah, Aurelio ve Alex, Beşiktaşlı İbrahim Toraman, Trabzonsporlu Fatih Tekke ve Kayserisporlu Gökhan Ünal ödüllerini aldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın iyi gittiğini belirterek, "Yönetim, birlik beraberlik içinde. Transferlerimizin bir kısmını hallettik. Bir hafta içinde sonuçlandıracağız" ifadelerini kullandı.

Hakemliği bırakma kararı alan Serdar Tatlı ise, son 2 yıl içinde ciddi sakatlıklar yaşadığını belirterek, "Uludağ'da yapılan kampta sprint çalışmasında sol arka adalemde ciddi bir sorun oluştu. Önümde hakemlik yapmak için 5 yıl olmasına rağmen, sağlığımın daha önemli olduğunu düşünerek hakemliği bırakma kararı aldım. Bir daha hakemlik yapmayacağım" diye konuştu.

Geceye katılamayan Galatasaraylı futbolcuların ödülünü antrenörler Erdal Keser ile Reinhard Stumpf, Fatih Tekke'nin ödülünü Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Cemal Sağlam, İbrahim Toraman'ın ödülünü Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır alırken, Fenerbahçeli futbolcular ile Kayserisporlu Gökhan Ünal'ın ödülleri ise kendilerine gönderildi.

Öte yandan gecede ayrıca, Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Erdil Arpacı'ya 'Modern Futbol İdarecisi' ödülü verildi. Törende organizasyona destek veren İhsan Kalkavan ve Tevfik Yamantürk de onur ödülü aldı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler