Alp Yalman ismi ağır basıyor

Derneğin buluşmasına Türker Arslan, Cengiz Özyalçın, Oral Yılmaz ve Atilla Kınay gibi camianın oldukça etkili isimin yanı sıra B.Savaş ve B.Metin gibi eski futbolcular da katıldı. Gecenin sürpriz ismi ise Özhan Canaydın yönetiminde yer alan Refik Arkan oldu. Arkan, özellikle mali konularda üyelerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.
Arkan, toplantıya tesadüfen katıldığını belirtirken, yeni dönemde Başkan Özhan Canaydın'ın listesinde yer almayacağının sinyallerini de verdi. Galatasaraylı yönetici, çok yorulduğunu ve eskisi gibi büyük bir şevkle çalışamadığından yakındı. Gecenin sonunda üyeler, aday olması durumunda Alp Yalman'a tam destek verme kararı aldı.
Başkan Özhan Canaydın'ın muhaliflerinin, Divan Kurulu Başkanı Semih Haznedaroğlu'na adaylığını açıklaması için baskı yaptığı iddia edildi. Muhalefetin, Yurdeşen Karahasan, Adnan Polat, Selçuk Uygur, İrfan Kurtoğlu ve Ergun Gürsoy gibi camiaya önemli hizmetler vermiş isimleri de göreve davet edeceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!

Napoli'de Lukaku endişesi!

Liverpool, Giovanni Leoni'yi açıkladı!

Igor Tudor'dan Kostic kararı!

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!
