Almanya'ya erken gittik

 

Anadolu Ajansı
Almanya'ya erken gittik
Galatasarayımız, Bayer 04 Leverkusen ile perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 3. tur rövanş maçı için Almanya'ya gitti.

Daha önce yarın başlaması planlanan Almanya seyahati, sarı-kırmızılı ekibin ligde Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın bir gün ertelenmesi ve yapılan yorucu yolculuk üzerine erkene alındı.

Galatasarayımızda Konyaspor maçında sakatlanan Uğur ile sakatlığı süren Hasan kadroda yer almazken, Konya'ya götürülmeyen Lincoln ve Sabri'nin de Almanya kafilesine dahil edildiği öğrenildi.

Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile yapacağı UEFA Kupası 3. Tur rövanş karşılaşması öncesi son çalışmasını yarın akşam yerel saatle 18.00'de maçın oynanacağı Bay Arena Stadı'nda 15 dakikası basına açık olarak yapacak. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, saat 17.30'da düzenleyeceği basın toplantısında takımın son durumu hakkında bilgi verecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler