Almanya'ya çıkarma! Canaydın ve Gürsoy transfer görüşmeleri yapmak için kolları sıvadı...

Transfer harekatı konusunda Teknik Direktör Hagi'nin de bilgisi olduğu, ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığı öğrenildi. Kaiserslautern'de forma giyen 31 yaşındaki ünlü Çek forvet Vratislav Lokvenc'in de gündemde olduğu bildirildi. Yöneticiler, Bayern Leverkusen'den görev alan Yıldıray Baştürk ve Schalke 04'te oynayan Hamit Altıntop'un transferi konusunda da son adımı atmaya hazırlanıyor.
6 sezondur Hertha forması giyen Dardai orta sahanın ortasında görev yapıyor. Bundesliga'da 130 maç oynayan 28 yaşındaki Macar futbolcu 11 gol attı. Dardai'nin bu sezon 22 maçta golü ve asisti bulunmuyor. Defansta görev yapan 26 yaşındaki Simunic ise 1.95'lik boyuyla dikkat çekiyor. Kötü bir sezon geçiren Hertha Berlin, 18 takımlı ligde 17. sırada bulunuyor. Hertha'nın küme düşmesi halinde bu futbolcuların serbest kalacağı ve transfer için engel bulunmadığı da öğrenildi.
Ergun Gürsoy, 'Atılmış bir imza yok. Bu ve diğer futbolcularla görüşmelere devam edeceğiz' dedi. Canaydın ve Gürsoy'a Milli Takım'ın eski Almanya sorumlusu Erdal Keser yardımcı oluyor. Bu üçlü ve Hagi'nin belirlediği futbolcular hakkında sezon sonunda rapor hazırlanacak. Kalırsa Hagi ya da yeni gelecek hocaya bu isimler sunulup transfere son nokta konacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona ve Bayern Münih'ten Kenan Yıldız hamlesi!

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus
